Punjeni šampinjoni

Odlicni kao prilog pecenom mesu


-
maslinovo ulje                                 
-
crveni luk
-
šampinjoni
-
začini
malo
soli
malo
bibera
-
bijeli luk
-
krušne mrvice
-
parmezan
-
slatko vrhnje za kuhanje



Na maslinovom ulju propirjati sitno isjeckan crveni luk. Dodati očišćene i na sitno izrezane repove šampinjona. Dodati začine po želji (sol, biber, začinsku so sa dodatkom povrća..), pri kraju dodati sitno sjeckani bijeli luk, te par žlica krušnih mrvica.

Smjesu kratko ohladiti. Puniti oguljene klobuke šampinjona.

Višak smjese poredati po tepsiji, poredati punjene gljive, te na svaku posuti parmezan.

Peći oko pola sata. Pri kraju podliti slatkim vrhnjem za kuhanje, pa još par minuta peći.

Share this

Related Posts

:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
:-?
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
$-)
(y)
(f)
x-)
(k)
(h)
cheer